Facebook Full feed
Twitter News feed
last.fm Comments feed
previous set next set
Get Adobe Flash player

We Singing Colors, pentru a doua oară pe o compilaţie internaţională

We Singing Colors este prima trupă românească ce apare de două ori pe compilaţia internaţională MAP (Music Alliance Pact), compilaţie ce reuneşte 40 de piese noi din lumea întreagă. Prima lor piesă în limba română, “Cântec de seară”, apare pe ediţia aniversară (cu numărul 50) a compilaţiei MAP.

We singing colors 2 e1353529822219 We Singing Colors, pentru a doua oară pe o compilaţie internaţională
Printre blogurile care trimit piese pentru compilaţie se număra şi cel al  publicaţiei britanice The Guardian, România fiind reprezentată de blogul Babylon Noise. Iată descrierea piesei, de pe blogurile Babylon Noise şi The Guardian:

“As a special gift for the MAP anniversary, our friends from We Singing Colors have prepared a simple but intense song in their familiar acoustic/electronic style. Their intimate set-up combines vocals, guitar, handmade instruments and beautiful lyrics in Romanian”.

Piesa a fost înregistrată şi produsă în intregime de membrii trupei. We Singing Colors a fost înfiinţată în 2010, la iniţiativa lui Andrei Haţegan, ca un proiect personal, pe lângă trupa The Amsterdams.
La un an după i s-a alăturat Roxana Niculae, iar de atunci au susţinut împreună peste 25 de concerte, în ţară şi în afară (Chişinău). Momentan, formaţia se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea clip, pentru piesa “Good Days Bad Days”, prevăzut pentru luna decembrie.
Trackback | Aboneaza-te la comentarii
Share on Facebook     Bookmark on del.icio.us     Print This Post Print This Post
Taguri: , , , , , , , ,

Lasa un comentariu


© Copyright 2009 Ginger Group.   Designed by TokyoToys.   Developed by Creative Media Agency.Sitemap