Facebook Full feed
Twitter News feed
last.fm Comments feed
previous set next set
Get Adobe Flash player

Cursuri de design vestimentar de 3 luni cu Adrian Oianu

Cursurile de 6 luni cu Adrian Oianu vor fi împărţite în doua module. Astfel, toţi cei interesaţi au acum posibilitatea de a se înscrie la cursuri de design vestimentar de 3 luni, respectiv în Modulul I (aprilie – iulie 2013).

Cursurile de design vestimentar contemporan reprezintă un proiect independent iniţiat şi susţinut de către designerul Adrian Oianu încă din luna februarie 2010. Aceste cursuri reprezintă o modalitate de a învăţa şi de a avea acces direct la informaţiile unui designer vestimentar cu experienţă internaţională.

cursuri de design vestimentar 1 e1364833845880 Cursuri de design vestimentar de 3 luni cu Adrian OianuLa cursurile de design vestimentar ale lui Adrian Oianu cursanţii află care sunt uneltele de bază pentru a performa în domeniul designului vestimentar. Ei învaţă despre Tipar 2d, Drapaj/modelism, Desen tehnic flat/sketch, Storyboard şi Construcţia unei colecţii (unde cursanţii vor aborda şi istoria modei aplicată în design vestimentar contemporan).  Centrul de design aduce ca noutate în ceea ce priveşte predarea designului vestimentar şi conceptul de “mentoring”. Ceea ce este foarte important este că prin participarea la cursurile susţinute de un designer cu activitate intensă în domeniu, cursanţii sunt stimulaţi să îşi gasească încrederea de sine, acest lucru fiind bazat pe cunoştinţe acumulate cu multă responsabilitate.

A doua etapă a studiului designului vestimentar sub îndrumarea lui Adrian Oianu va fi reprezentată de Modulul II  al cursurilor de design vestimentar, care este programată pentru perioada septembrie-decembrie 2013. Participarea la cursurile Modulului II este condiţionată de o selecţie a participanţilor la cursurile Modulului I.

Structura Modulului I:

Oraş: Bucureşti

Durata: 3 luni; 10 săptămâni; 3 şedinţe/săptămâna

Perioada: aprilie – iulie 2013

Frecventa: 3 săptămâni/lună; 3 zile/săptămână; 3 ore/per curs (tipar şi drapaj) 1 h 30 min/per curs (desen si storyboard);  orele de desfăşurare 18:30  - 21:30

Loc: Centrul de Design Adrian Oianu

Locuri : 20/2 grupe

Zilele săptămânii – marţi, miercuri, joi

Tematica generală: Tipar 2D; Drapaj/Modelism; Desen şi Flat Sketch; Storyboard şi construcţia unei colecţii.

Pentru mai multe detalii în legătură cu Şcoala de design sau înscrieri scrie un e-mail la  scoaladedesign@gmail.com  sau  accesează www.centrudedesign.ro.

Centrul de Design pe Facebook

 

Trackback | Aboneaza-te la comentarii
Share on Facebook     Bookmark on del.icio.us     Print This Post Print This Post
Taguri: , , , ,

4 Comentarii - “Cursuri de design vestimentar de 3 luni cu Adrian Oianu”

 1. Comment by Anonymous 10 February 2014

  Ce frumoas daca ar fi adevarat din tot ce se spune in articolul de mai sus. Dl. Oianu este interesat doar de luatul banilor, nu si de calitatea serviciilor prestate. Iar de respectul fata de client nici nu se pune problema. Ai dat banii, si ce? Si ce daca nu se face tot ceea ce s-a promit. Ghinionul tau

 2. Comment by Anonymous 14 March 2014

  Jesus! What a bullshit! Cursul este un jaf pe fatza!!!!Raportul calitate pret este execrabil! Adica de cca 1500 Eur nu iti spun mai nimic! Curs de desigm vestimentar … auzi… O bataie de joc cu niste profesori total depasiti de situatie! Nu inteleg cum lui Adrian Oianu nu ii este jena sa isi asocieze numele cu acest curs mizerabil! Totul pentru bani si atat! Nu tu dedicare, nu tu pasiune, nu tu respect fata de cel care vine si iti da banii astia pentru a invata ceva!

 3. Comment by Anonymous 13 April 2014

  Eu chiar imi doream sa ma inscriu la acest curs. Am vorbit cu PR-ul lui Adrian Oianu si tipa mi s-a parut super OK. Chiar asa este?!!!

 4. Comment by Anonymous 05 June 2014

  S-a mai inscris cineva la cursul din primavara 2014? Trebuia sa inceapa in aprilie si nici acum n-a inceput.

Lasa un comentariu


© Copyright 2009 Ginger Group.   Designed by TokyoToys.   Developed by Creative Media Agency.Sitemap